mleko, cukier, maliny 2%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, żelatyna wieprzowa, barwnik: koszelina, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartość energetyczna w kj: 395.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 94.0kcal
Tłuszcz: 2.5g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1.5g
Węglowodany: 15.4g
W tym cukry: 13.4g
Białko: 2.40g
Sól: 0.03g
Kategoria: Jogurty
Producent: Bakoma Sp. z o.o.
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 135g
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2C do +6C
Średnia ocena: 8/10 z 2 oddanych głosów.
2016-07-04
viola148
Moim zdaniem dobry jogurt,smaczny ale strasznie dużo cukru w nim jest