Skład
Skład Culineo Gorąca Chwila serowo-grzybowa z makaronem
zabielacz: syrop glukozowy, częściowo utwardzony tłuszcz palmowy, mleko w proszku pełne, mąka grochowa instant, sól, makaron instant typu noodle (10%), mąka pszenna, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, sól, gluten pszenny, substancje: węglany sodu, węglany potasu, tłuszcz palmowy, skrobia ziemniaczana, warzywa suszone: cebula mielona, szczypiorek (0.5%), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5`-rybonukleotydy disodowe, mleko w proszku pełne, substancja zagęszczająca: guma guar, aromaty, sery podpuszczkowe dojrzewające w proszku (1.8%), ekstrakt pieczarki (0.9%), ekstrakt drożdżowy, borowik suszony mielony (0.4%), barwnik: kurkumina, ekstrakt paprykowy, koncentrat soku buraka czerwonego w proszku, suszony ekstrakt czosnku
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Culineo Gorąca Chwila serowo-grzybowa z makaronem
1.1
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Culineo Gorąca Chwila serowo-grzybowa z makaronem
0.8