Skład
Skład Pizza Ristorante Speciale
mąka pszenna, woda, 14% ser gouda (z barwnikiem beta-karotenem), 6.0% pieczarki, 6.0% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, sól, białko sojowe, glukoza, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), cukier, maltodekstryna, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), olej rośliny rzepakowy, koncentrat pomidorowy, 3.0% salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, mąka z gorczycy, glukoza, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, cukier, aromat, hydrolizowane białka roślinne, maltodekstryna, cukier karmelizowany, aromat dymu wędzarniczego
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pizza Ristorante Speciale
3.6