Skład
Skład Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
ryba - filety z pstrąga 50%; sos chrzanowy 50% - woda, korzeń chrzanu 7.4%, olej rzepakowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, żółtko jaja, stabilizator E435, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ocet spirytusowy, błonnik (z korzenia chrzanu), ekstrakt pieprzu, syrop glukozowy w proszku
kj (w 100g)
kj (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
624.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
149.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
8.5
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
1.0
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
7.5
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
4.2
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
3.9
białko (w 100g)
białko (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
14.00
sól (w 100g)
sól (w 100g) Filet z pstrąga w sosie chrzanowym Amerigo
0.65