Skład
Skład RIGGA Pizza z szynką i salami
mąka pszenna, woda, 9.0% ser (edamski, mozzarella), pieczarki, oleje roślinne palmowy i rzepakowy, cebula, 4.0% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, sól, białko sojowe, glukoza, cukier, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), 4.0% salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, mąka z gorczycy, glukoza, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, cukier, aromat, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu), woda, stabilizator (azotyn sodu)), koncentrat pomidorowy, cukier, drożdże piekarskie, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, aromaty, słód pszenny, mąka sojowa, emulgator (lecytyny sojowe), gluten pszenny, hydrolizowane białka roślinne, maltodekstryna, cukier karmelizowany, aromat dymu wędzarniczego