Skład
Skład Batonik Wedel Pierrot
cukier, czekolada mleczna 21% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), orzeszki arachidowe (miazga i kawałki) 25%, tłuszcz roślinny (palmowy) częściowo utwardzony, serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko pełne w proszku, listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, substancja spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, emulgator: lecytyna sojowa, sól). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%, masa mleczna minimum 14%. Może zawierać ocrzechy
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Batonik Wedel Pierrot
13.0