Skład
Skład Jeżyki classic
czekolada mleczna 35.5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i E476, aromat), mąka pszenna, cukier, syrop glukozowy, syrop cukry inwertowanego, orzechy laskowe (6.8%), tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy), mleko zagęszczone, chrupki ryżowe 3.7% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, koncentrat słodu jęczmiennego, sól), rodzynki 3%, masło (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), ekstrakt słodowy (z jęczmienia), skrobia, sól, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (lecytyna sojowa, E471), substancje spulchniające (E503, E500, E450), aromat