Skład
Skład Polędwica z indyka Morliny
mięso z indyka (74%), woda, sól, stabilizatory (mleczan potasu, octany potasu, difosforany, trifosforany, polifosforany), białko sojowe, substancja zagęszczająca (karagen), błonnik pszenny, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), aromaty, przeciwutleniacze (izoaskarbinian sodu, askorbian sodu), ekstrakty przypraw, skrobia modyfikowana, glukoza, substancja konserwująca (azotyn sodu)
kj (w 100g)
kj (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
374.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
89.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
1.9
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
0.6
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
1.3
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
0.8
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
0.8
białko (w 100g)
białko (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
16.00
sól (w 100g)
sól (w 100g) Polędwica z indyka Morliny
2.20