Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO

Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO

Skład

olej rzepakowy, mielony filet z mintaja [Theragra chalcogramma] 21%, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, koperek suszony 0.2%, żółtko jaja w proszku, mielona gorczyca, przyprawy, płatki ziemniaczane, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantowa, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, zagęszczony sok z buraka ćwikłowego, aromaty

Dodaj do porównania

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna w kj: 2074.0kj

Wartość energetyczna w kcal: 503.0kcal

Tłuszcz: 50.8g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4.8g

Węglowodany: 7.5g

W tym cukry: 5.9g

Białko: 3.90g

Sól: 2.70g

Podziel się tą informacją

Więcej informacji

Kategoria: Pasty, sosy, dipy

Producent: Lisner Sp. z o.o.

Kraj produkcji: Polska

Gramatura: 80g

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2C do +7C

Dodatkowe informacje: Produkt może zawierać skorupiaki, produkty mleczne, gluten, seler i soję.

Obszar połowu: Ocean Spokojny (FAO61, FAO67)

Średnia ocena: 0/10 z 0 oddanych głosów.

Źródła energii produktu:

Skład produktu:

tłuszcze nienasycone
białko
błonnik
tłuszcze nasycone
węglowodany
inne
Ten produkt nie ma jeszcze opinii, Twoja może być pierwsza, dodaj ją teraz!



Podobne produkty

Sos do spaghetti pomidorowo-śmietanowy Dawtona

Sos do spaghetti pomidorowo-śmietanowy Dawtona

zobacz
Esencja do duszonych mięs Knorr

Esencja do duszonych mięs Knorr

zobacz
Sos boloński z ziołami Dawtona

Sos boloński z ziołami Dawtona

zobacz
Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr

Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr

zobacz
Culineo Sos pieczeniowy ciemny

Culineo Sos pieczeniowy ciemny

zobacz