Składniki w zależności od rodzaju: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały, śmietanka w proszku, orzechy laskowe, laktoza, maślanka w proszku, produkt z serwatki, mąka ryżowa, emulgator: lecytyna sojowa, syrop glukozowy, miód, białko pszenne, tłuszcz roślinny, sól, słód pszenny, aromaty, białko jaj kurzych, skrobia ziemniaczana Masa kakaowa: w czekoladzie pełnomlecznej z orzechami i migdałami minimum 32%, w czekoladzie deserowej mlecznej z migdałami minimum 45%, w białej czekoladzie z migdałami minimum 45%, w białej czekoladzie z migdałami i chrupkami ryżowymi minimum 28%, w czekoladzie pełnomlecznej z białym nugatem migdałowo-miodowym minimum 32%
Kategoria: Bombonierki i czekoladki
Producent: August Storck KG
Kraj produkcji: Niemcy
Gramatura: 250g
Dodatkowe informacje: Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, orzeszki ziemne, inne orzechy, pszenicę oraz jaja.
Średnia ocena: 0/10 z 0 oddanych głosów.