szprot (sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27 IIId / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar, regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy, mieszanka przypraw, naturalny aromat papryki
Wartość energetyczna w kj: 0.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 0.0kcal
Tłuszcz: g
Kategoria: Rybne
Producent: PR Łosoś Sp. z o.o.
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 175g
Średnia ocena: 0/10 z 0 oddanych głosów.