Skład
Skład Kruszynki Belgijki
mąka pszenna, 24% orzeszki arachidowe, 17.8% polewa kakaowa [cukier, tłuszcz roślinny (palmowy) utwardzony, 17% kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi), aromat], margaryna [oleje roślinne rafinowane: rzepakowy i palmowy; woda, emulgator: lecytyny (z soi); sól], cukier, 3.8% kawałki czekolady [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, syrop glukozowy, emulgator: lecytyny (z soi); aromat], syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; sól, aromat, barwnik: karoteny
tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy), cukier, 17% dropsy czekoladowe [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, syrop glukozowy, emulgator (z soi, aromat), 8.1% dropsy z czekolady mlecznej [cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny (z soi), aromat], 6.9% rodzynki, mąka owsiana, syrop glukozowo-fruktozowy, mleko w proszku odtłuszczone, substancja spulchniająca: węglany amonu, aromaty, sól, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu