Skład
Skład Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
wątróbka z kaczki 23%, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 18%, skóra z kurczaka, woda, mąka ryżowa, sól, Porto 1,5% (zawiera siarczyny), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; substancje zagęszczające: karagen, warzywa suszone (pomidory suszone, cebula suszona), przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizatory: difosforany, polifosforany; przeciwutleniacze; mleczan sodu, kwas askorbinowy;kwas cytrynowy, aromat, cukier, żelatyna wieprzowa, barwnik: kwas karminowy, substancje konserwujące: azotyn sodu, octan sodu, sorbinian potasu.
kj (w 100g)
kj (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
1072.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
259.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
23.0
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
8.7
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
14.3
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
3.5
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
1.7
białko (w 100g)
białko (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
9.50
sól (w 100g)
sól (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto
2.00