Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

Kategoria:
Produkt:

Skład Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

wątróbka z kaczki 23%, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 18%, skóra z kurczaka, woda, mąka ryżowa, sól, Porto 1,5% (zawiera siarczyny), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; substancje zagęszczające: karagen, warzywa suszone (pomidory suszone, cebula suszona), przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizatory: difosforany, polifosforany; przeciwutleniacze; mleczan sodu, kwas askorbinowy;kwas cytrynowy, aromat, cukier, żelatyna wieprzowa, barwnik: kwas karminowy, substancje konserwujące: azotyn sodu, octan sodu, sorbinian potasu.

kj (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

1072.0

kcal (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

259.0

tłuszcz (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

23.0

w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

8.7

w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

14.3

węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

3.5

węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

1.7

białko (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

9.50

sól (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit z wątroby kaczej i wieprzowej z dodatkiem wina porto

2.00