mięso wieprzowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, aromaty, przyprawy, stabilizator: E460, regulator kwasowości, mleczan wapnia, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu
Wartość energetyczna w kj: 1592.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 385.0kcal
Tłuszcz: 33.0g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13.0g
Węglowodany: 1.0g
W tym cukry: 0.5g
Białko: 20.00g
Sól: 2.80g
Kategoria: Kiełbasy
Producent: Sokołów S.A.
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 55g
Dodatkowe informacje: 100g produktu otrzymano ze 133g mięsa wieprzowego. Możliwa obecność: glutenu, soi, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy
Średnia ocena: 0/10 z 0 oddanych głosów.