mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Wartość energetyczna w kj: 186.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 44.0kcal
Tłuszcz: 1.5g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1.1g
Węglowodany: 4.5g
W tym cukry: 3.4g
Białko: 3.20g
Sól: 0.10g
Kategoria: Kefiry
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 400g
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C
Dodatkowe informacje: Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.
Średnia ocena: 10/10 z 3 oddanych głosów.
2019-01-12
Manek
Bardzo dobry probriotyk2015-03-11
Monika
Bardzo orzeźwiający kefir. Zdecydowanie polecam.