mleko, owoce leśne 12% (aronia, jeżyna, malina, jagoda), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, żelatyna wieprzowa, aromat, bakterie fermentacji kwasu mlekowego [zawierają laktozę [z mleka]] oraz L.acidophilus i Bifidobacterium lactis.
Wartość energetyczna w kj: 402.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 95.0kcal
Tłuszcz: 2.4g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1.4g
Węglowodany: 16.0g
W tym cukry: 14.3g
Białko: 2.50g
Sól: 0.09g
Kategoria: Jogurty
Producent: Bakoma Sp. z o.o. zakład produkcyjny Szymanów
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 150g i 400g
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Dodatkowe informacje: Może zawierać gluten i orzechy.
Średnia ocena: 8/10 z 1 oddanych głosów.